Klacht: Klacht over klachtafhandeling

op 25 augustus 2016 over Bureau Jeugdzorg in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is werkelijk te gek hebben ze bij jeugdzorg een klachtenprocedure en wat gebeurd er ? Mijn klacht wordt niet in behandeling genomen. Eigenlijk is dat precies de kern van de zaak, zeggen dat je de veste mensen hebt en in staat bent beslissingen voor vele gezinnen te nemen terwijl jeugdzorg niet echt een volwasse indruk maakt. Incapabelen medewerkers die zeggen een Ferarri te hebben maar werkelijk rijden ze in het Dafje.
Ik zou graag mondeling mijn ongenoegen willen uiten en ik kan ook helpen de boel op orde te krijgen want jullie krijgen een dikke NUL

Gewenste Oplossing:

Als iemand van jeugdzorg mij benaderd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bureau Jeugdzorg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bureau Jeugdzorg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marmp