Klacht: KLACHT over het spel wat ik heb gekocht

op 29 december 2017 over GooHoo in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een spel besteld namelijk street fighter IV en heb ook al betaald en nu als ik wil spelen en ik heb me poppetjes uitgekozen dan blijft hij laden hij gaat niet verder hij loopt gewoon vast en soms doet die het wel maar meestal loopt die gewoon vast en der zitten ook nog eens krassen op terwijl ik heb gekozen voor krasvrij en daar heb ik nog extra voor moeten betalen vind dat niet kunnen hoor

Gewenste Oplossing:

Als ik me geld terug mag hebben of hetzelfde spel mag hebben die het wel gewoon goed doet zonder dat hij vast loopt en zonder krassen!! want nu kan ik dat spel wat ik heb gekocht niet spelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar GooHoo over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door MissE190