Klacht: Klacht Ariel wastabs

khadijach op 04 april 2013 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

ik was al een tijdje met de ariel wastabs. Nu is het namelijk zo dat het omhulsel de laatste tijd niet oplost in de wasmachine en op de kleren blijft plakken, het is een soort slijmerige snotterige substantie. Me kleren moet ik elke keer na lopen en alles eraf peuteren, Als het opdroogt dan is het hard en moet ik het eraf schrapen. Ook blijft het in de wasmachine zitten.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik me geld terug willen of om willen ruilen tegen andere wasmiddel. Ik heb nog zeker 3 doosjes van de tabs staan en vind het zo zonde want het was een fijn product tot voor kort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door