Klacht: klacht

op 09 juli 2012 over Zeker&Mobiel in de categorie Loodgieters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Paar weken terug komt er een mevrouw langs van de zeker aan mobiel aan de deur bellen en geeft ons informatie over zeker en mobiel.
wij hadden een hele viese geur hangen in de keuken en iedere keer verstoppingen dus leek het ons ideaal om deze abonnement te nemen.
zij vertelde ons dat zeker en mobiel deze probleem zou oplossen. ze zouden zelfs de hele tuin moeten graven als het moest om de probleem op te lossen. komt er een meneer voor de verstopping en wat blijkt er was geen verstopping probleem lag helemaal ergens anders dus moesten wij zelf de probleem oplossen. dus ik bel meteen weer met zeker en mobiel en vraag of ik het contract op kan zeggen omdat we geen verstopping hebben dus hebben we niks aan die contract. ze verteld mij dat ik een schriftelijk ondertekend brief moet sturen en heb ik dat dus gedaan. krijg ik een brief dat het contract hele jaar door gaat en pas in 2013 niet meee verleng word. ik vond het zo belachelijk dat ik meteen naar zeker en mobiel ben gaan bellen. verteld mij deze mevrouw dat het jaar contract door gaat en dat ik het in begin 8 dagen vooroest opzeggen. ik vind dit gewoon oplichting. eerst wijsmaken dat we ervoor moeten kiezen en nu dit. ik zal iedereen ook vertellen dat ze absoluut geen contract bij hun moeten nemen !!!!!!!!!!!!!! slecht slecht slecht…. !!!

Gewenste Oplossing:

ik wil dat het contract afgezegd word ik betaal voor de lol !!

Alle klachten die gemeld zijn door cansugengec