Klacht: kijk tv app

op 18 juni 2018 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als ik naar de kijk app ga blijft mijn tv op zwart beeld staan moet ik eerst de stroom stekker uit de tv trekken wat ik weer niet normaal vindt anders krijg ik de app niet terug maar ben nu al meer dan 2maanden bezig hier mee vindt het aso dat jullie niet weten dat de app niet werkt ben je echt niet goed bij je hoofd een update is het toch zo klaar met deze app .vindt het jammer ik kijk graag prog. terug van jullie.

Gewenste Oplossing:

als het weer doet ben ik heel blij

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hummer72