Klacht: kapotte theezakjes

op 26 augustus 2017 over Lipton in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede morgen,
Ik heb een klacht over de theezakjes van de Jasmijnthee voor één kopje. Omdat ik de thee van Lipton erg lekker vind, kocht ik deze week weer een doosje. Helaas waren de theezakjes erg slecht dicht geseald. Daardoor viel de thee al uit het zakje voordat het mijn kopje bereikte. sommige van de zakjes waren als gedeeltelijk leeg gelopen in het doosje. Dit was helaas bijna bij de helft van de theezakjes.

Gewenste Oplossing:

Als ik een serieus antwoord krijg op mijn klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lipton

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lipton nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anne-Marie Vollebregt