Klacht: Kan mijn geld niet terugkrijgen na slechte service

op 28 oktober 2017 over TopRC in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al bijna een week mijn geld terug te krijgen na een bestelling die ik wilde annuleren omdat ik een product snel nodig had, maar de levering bijna een week vertraagd was. Mails over dit probleem worden genegeerd en ook op hun chatfunctie op hun site wordt niet geantwoord.

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld teruggestort word

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door koploper77