Klacht: Kan geen emails versturen

op 29 juli 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Hierbij laat ik je weten ,dat ik een outlook account heb.ik heb een hotmail emailadres .Dit is mijn emailadres nadinebogaerts62@hotmail.com,ik kan alleen mails ontvangen op mijn outlook maar niet versturen .kunnen jullie mij soms helpen.Wand als ik dringend email wil versturen kan ik niet ,en is lastig voor mij.

Ps:stuur je mij een email terug
Mvg.

Gewenste Oplossing:

Beste ,

Dat is voor de eerste keer dat ik op deze site zit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nadinebogaerts62@hotmail.com