Klacht: Kan bij hotel naar keuze niet op zaterdag boeken.

op 12 juli 2017 over GiftFor2 in de categorie Internetshops - Cadeau's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer / mevrouw,

Ik heb vorig jaar een bon gekregen voor 1 nacht in een hotel naar keuze.
Nu had ik een aantal weken gelden met het uitgekozen hotel gebeld om een reservering te maken en nu blijkt dat we niet kunnen reserveren op een zaterdag!? (en dat stond niet vermeld op de site) Wij kunnen helaas alleen van zaterdag op zondag een nacht weg. In tussen is mijn bon al verlopen. Ik vind het te gek voor woorden dat er niet gereserveerd kan worden op zaterdag.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn bon weer een jaar geldig is en wij gewoon een nacht van zaterdag op zondag kunnen boeken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar GiftFor2 over deze klacht.

Bericht van GiftFor2

11 maanden geleden - Hotels hebben een aparte beschikbaarheid voor GiftForYou. Op dit moment weet u alleen of er beschikbaarheid is als u hun belt. Wij zijn bezig met de mogelijkheid om dit op onze website inzichtelijk te maken zodat u via de website kan boeken in plaats van dat u moet bellen. Wij hebben u een mail gestuurd met informatie over onze coulanceregeling.

Alle klachten die gemeld zijn door Dr4gonfly