Klacht: Kaartjes Doe Maar 2012

op 26 maart 2013 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 29-11-2011 172.50euro overgemaakt voor het concert van Doe Maar in oktober 2012, maar nooit geen kaartjes of geld ontvangen. Ze beloofde me na een half jaar het bedrag terug te storten maar dit is tot op heden nog niet gebeurd. Mooie brieven en mails sturen kunnen ze wel maar daar blijft het dan ook bij

Gewenste Oplossing:

Onmiddelijk terugstorten van het bedrag

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticketloket.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticketloket.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door doetjeisbedrogen