Klacht: Kaarten Doe Maar betaald en nog steeds niet terugbetaald

op 02 april 2013 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Ticketloket voor 293,50 kaarten voor Doe Maar besteld voor oktober vorig jaar. Na diverse mailtjes vanuit de kant van Ticketloket dat het allemaal geregeld zou worden en terugbetaald tot op heden geen geld terug gezien. Zojuist Ticketloket wederom een mail verzonden om binnen 5 werkdagen mij het geld terug te storten of ik ga verdere stappen ondernemen met mijn advocaat. Via het KVK nummer kan er precies worden achterhaald wie hiervoor in gebreke gesteld dient te worden.

Gewenste Oplossing:

Gewoon de afspraken nakomen en mij binnen 5 werkdagen het geld terugstorten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticketloket.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticketloket.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Witchblade1973