Klacht: Jinek dinsdag 16 februari 2021

Wimo1964 op 17 februari 2021 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Normaal kijk ik vaker naar Jinek.mijn zoon en ik waren aan het wachten tot André Kuipers kwam.Voor dit onderwerp kwam een of andere caberetierre met zulk onnozel onderwerp ,over het woord JA.Wat een aanfluiting was dit .mijn zoon van 16 zegt op een gegeven moment ;wat moet dit in godsnaam voorstellen? Ik zeg nou moeten we eerst ook nog een kwartier nAar zo iets oninteressants kijken wat Jinek onwaardig is .Wij kijken niet meer als zulke onnozele dingen erbij komen.er zat trouwens geen enkele humor in.waardeloos

Gewenste Oplossing:

Grappige of serieuze onderwerpen,maar niet iemand om de tijd op te vullen bij Jinek.Heb hoge pet van haar op ,maar als ze zulke onderwerpen erbij haalt???????

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wimo1964