Klacht: intrekking machtiging incasso gemeld op 6 sept.2016 maar toch incasso eind september

op 02 oktober 2016 over Slimfruit in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Intrekking machtiging schriftelijk aan Slimfruit gemeld op 6 september 2016, maar toch volgt weer een afschrijving van mijn rekening van 68 euro in september,en verder krijg ik een incassobrief van 108,79 euro. want ik zou niet betaald hebben in augustus terwijl ik een afschrijving heb over die maand. Ook als ik inlog op hun site zie ik dat ik ben uitgeschreven in september.. Rare zaak.

Gewenste Oplossing:

Als eindelijk schriftelijk wordt medegedeeld dat er geen afboekingen meer zullen plaats vinden in de toekomst.Verder zal de afboeking van september ongedaan gemaakt moeten worden, immers in september was alles ingetrokken door mij en wel schriftelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slimfruit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slimfruit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingrid heuts