Klacht: Inhouden van vakantie geld.en inhouden uitkering .

op 22 juni 2016 over UWV in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik word zonder overleg gekort op mijn uitkering.ik had van het UWV een brief ontvangen dat ik het bedrag van €875 euro moet ontvangen dat is standaard werd er gezegd maar tot nu toe wordt er elke keer weer meer afgehaald.En er is ook vermeld dat mijn VAKANTIEGELD zonder overleg wordt ingehouden. IK heb al een vervelende tijd met confido gehad daar is het ook nog niet hemaal klaar mee en nu dit weer ik hoop dat hier naar geluisterd wordt M.V.G…MARTIN SUPHEERT

Gewenste Oplossing:

Als ik hier duidelijkheid in heb gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gripper