Klacht: info van CBR naar keuringsartsen

op 19 mei 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een herseninfarct heb ik een eigen verklaring ingevuld. Naar aanleiding hiervan moest ik voor een keuring bij een neuroloog en een psychiater. De neuroloog was dr. Spoek in het IJssellandziekenhuis op 11 april.
De psychiater was van het CBR op 23 april op de Boxbergenstraat 11 in Rotterdam.
Beide artsen hadden geen enkele informatie ontvangen van het CBR en vroegen mij wat ik kwam doen.
Alle gevraagde informatie heb ik wel naar het CBR gestuurd. Als deze informatie niet bij de desbetreffende artsen is gekomen waar is het dan wel gebleven? Het is wel medische privacy gevoelige informatie.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet hoe dit heeft kunnen gebeuren en waar alle door mij toegestuurde informatie is gebleven en wat daar verder mee gebeurd.
Excuses lijkt mij minimaal op zijn plaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw. Eijgenhuijsen