Klacht: Ik wil mijn superkracht stopzetten sms !

op 26 september 2016 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil mijn superkrachten stop zetten !!! Graag had ik van jullie Et sms nummer gekregen en de code om het stop te zetten ik ben ten einde raad en vin het smerig van jullie dat jullie gewoon geen informatie vrijgeven om u uit te schrijven !!!!! Je kan me mailen op dempsey_callemeyn@hotmail.com

Gewenste Oplossing:

Ben niet tevreden !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dempsey callemeyn