Klacht: ik wil mijn foto van badoo af

op 27 september 2016 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word er op geattendderd dat mijn gegevens inclusief foto en naam van mijn werkgever op Badoo staat. Ik heb zelf nooit een account aangemaakt. Na wat uitzoekwerk kom ik er achter dat dit wel vaker gebeurd. Ik wil mijn gegevens dan ook verwijderd hebben.

Gewenste Oplossing:

Als mijn gegevens verwijderd zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arno30081965