Klacht: Ik wil alleen feedback geven

op 04 mei 2017 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ging vanmorgen uw restaurant binnen. KFC in Nijmegen, plein 44 Ik bekeek de prijzen en zei tegen de verkoopster dat ik alleen wilde kijken naar prijzen. Maar ik vond ze te duur en zei is er een MaC-Donald hier in de buurt want jullie zijn duur. Zij vertelde dat ik ook voor €2,00 twee stukken kip met friet kon krijgen. Zo gezegd zo gedaan. Na het eten vroeg ze of het gesmaakt had. Ik antwoordde: dit is veel beter eten dan die troep die ik al jaren bij MaC-Donald eet. En dat is waar. Ik meende het. Zij gaf mij lachend de hand.

Gewenste Oplossing:

Geen oplossing ik kom weer eens bij jullie langs eten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leonardo123