Klacht: Ik voel me opgelicht.

op 22 april 2020 over Freelancer.nl in de categorie Vacaturesite

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al jaren een account via Freelancer.nl en zie dat sinds 1,5 jaar er bijna geen opdrachten zijn in mijn vakgebied. Nu kom ik er zojuist achter dat Freelancer.nl zelf de opdrachten neemt in de IT sector onder Magento. Dit is nergens vermeld op hun website, en ik loop dus al jaren al deze klanten mis doordat ze deze zelf nemen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug van 2 jaar premium account. (50 euro per maand). Dit is gewoon oplichting.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Freelancer.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door asel