Klacht: Ik stikte bijna

op 16 september 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht een krushem vandaag met de smaak oreo toen ik het wou drinken dacht ik dat ik niet zou stikken maar toen stikte ik toch ik moest hoesten en viel bijna van mijn stoel ik vind het niet kunnen dat er zulke grote stukken er in zitten waarin je kan stikken. Ik hoop dat jullie er iets aan doen want ik vind dit echt niet kunnen !

Gewenste Oplossing:

Als er geen grote vieze stukjes meer in de krushem zitten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kristinavermeer