Klacht: Ik houd van EDM, maar dit is wel een beetje te veel van het goede

op 27 augustus 2017 over Mysteryland in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Heer/Mevrouw,

Ik woon met mijn familie in Hoofddorp, Floriande. Mijn kinderen zijn dol op Electronic Dance Music (EDM), dus Mysteryland is geen probleem qua muziek style. Maar het is wel een beetje te veel van het goede, ik werk op ochtend en avond diensten. En ik kan gewoon niet slapen, na een uur of 18:00 is het geluid gewoon veel en maaler harder dan normaal. Ik hoor het door mijn ramen heen, zelfs als alles dicht is. Daarnaast heb ik nog een kleine, die kan gewoon niet meer slapen. Zo onrustig.

Al en al, vinden mijn pubers het niet zo erg.
Maar ik en mijn vrouw kunnen hier niet tegen al dat gebonk. Mijn kleine al helemaal niet, die heeft liever geen boem boem hele dag.

Hartelijk bedankt.

Gewenste Oplossing:

Geluid niveau wat lager netals 2015/2016, toen was het goed te doen, qua geluidsniveau.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mysteryland

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mysteryland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SouthAsiaRice