Klacht: Ik heb geen badoo maar sta er wel op

op 16 september 2016 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een van mn vrienden stuurde me net een bericht met een screenshot van mijn profiel op Badoo.. ik heb alleen nog nooit een account aangemaakt heb er zelfs nog nooit opgekeken! Wil graag dat mijn profiel verwijderd word want het moet wel dat iemand anders erop zit onder mijn naam

Gewenste Oplossing:

Als 'mijn' profiel verwijderd is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karlientorny@hotmail.com