Klacht: ik ben boos op traffic control !!!!!!

op 28 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bijna 2 jaar geleden gaf ik mijn vader 30 minuten tank rijden kado.
Nu bijna 2 jaar later heeft hij nog steeds geen tank gereden omdat 3 keer (!) de afspraak op de dag zelf is afgeblazen door Traffic control omdat de tank defect zou zijn. in 2014 zou de tank gerepareerd zijn, dus wilde Wij een nieuwe afspraak maken en wat blijkt: het bedrijf is failliet!!! nog extra geld moeten betalen voor op een zaterdag te rijden, en nu kunnen we fluiten naar onze centen. hebben nu 3 keer een dag vrij moeten houden van ons werk en overige afspraken en alle 3 de keren is het tank rijden niet doorgegaan. dit zijn geen manieren!

Gewenste Oplossing:

ik zou het erg prettig vinden om het door mij betaalde bedrag van 60 euro terug te krijgen gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door martinmacd61