Klacht: Ik ben al voor 48u geblokt van Hotmail outlook

op 06 oktober 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben sinds 48u geblokt van mijn hotmail outlook account. Het huilen staat mij nader dan het lachen. Ik ben in een belangrijke sollicitatie periode en ik verwacht dus belangrijke mails en ik moet kunnen mailen. Het is onmogelijk om in contact te komen met outlook (ik heb inmiddels alles al geprobeerd: Facebook, Twitter, chats, gebeld) en als je dan al contact krijgt (via een chat) dan wordt er gezegd dat je 48 dagen moet wachten en dat zij er niets aan kunnen doen. Ik wil gewoon in mijn email kunnen.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik weer in mijn hotmail account kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marloesdus