Klacht: ik bel Nederlands telefoonnummer van Wizzair maar krijg geen nederlandssprekend iemand aan de telefoon

op 18 mei 2020 over Wizz Air in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag het geld terug van boekingsnummer 4981686416. Er staan 4 personen op dat nummer geboekt en de kosten zijn ongeveer € 450,00.
Ik heb al verschillende keren gebeld en gevraagd om een nederlandssprekende medewerker maar ik krijg engelssprekend iemand en mijn engels is niet goed en ik heb gevraagd of ze langzaam willen spreken maar dat doen ze niet en de verbinding wordt dan verbroken. Waarom staat er op de site van Wizzair een nederlands telefoonnummer en krijg je niemand te spreken die nederlands spreekt?

Gewenste Oplossing:

Als ik in het nederlands wordt geholpen en er duidelijkheid is of ik mijn geld terugkrijg en wanneer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wizz Air

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wizz Air nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gvansijll