Klacht: huurtoeslag op verkeerd rekeningnummer

op 30 januari 2014 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn huurtoeslag is altijd overgemaakt aan de verhuurder. Sinds de wijzigingen in 2013 hebben ze besloten dit te storten op het rekeningnr van mijn ex?! We zijn al 5 jaar gescheiden en de andere toeslagen krijg ik zonder problemen op mijn eigen rekeningnr. Van de week de belastingdienst gebeld om te vragen hoe dit kan. Ze hebben daar geen antwoord op… Of ik het zelf bij mijn ex wil terug vragen. Helaas heb ik geen goed contact met mijn ex. Hij heeft ook niks laten weten dat hij het ontvangen heeft….

Gewenste Oplossing:

De belastingdienst stort het verkeerd gestorte geld op mijn rekening en gaan het zelf terughalen bij mijn ex. Zij maakten de fout, niet ik.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anoni3m