Klacht: Hotmail berichten niet ontvangen na upgrade outlook

op 28 maart 2013 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de automatische upgrade van mijn hotmail naar outlook blijkt dat een groot aantal mensen mijn berichten niet meer ontvangen. De verzonden berichten staan wel in mijn map Verzonden maar blijken niet aan te komen. Ik krijg geen foutmelding.
Hoe kan dat?

Mijn emailadres is na de upgrade hetzelfde gebleven.

De oplossing die wordt aangedragen is dat alle mogelijke ontvangers naar hun beveiligingsinstellingen dienen te kijken maar dit lijkt mij onhaalbaar. (hoe bereik ik die mensen?)Ik kan niet inschatten wie nu wel of niet mijn mail ontvangt. Na zoveel jaren een bestand te hebben opgebouwd is dit zeer vervelend.
Tot voor de upgrade was er geen enkel probleem.

Gewenste Oplossing:

Iedereen kan als voorheen mijn mail ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hotmail.com in behandeling genomen

Bericht van

7 jaren geleden - Dubbele thread.Verwijzing alhier: https://www.klacht.nl/hotmailcom/klacht/hotmail-berichten-niet-ontvangen-na-upgrade-outlook/

Alle klachten die gemeld zijn door snutma