Klacht: Horrorclown rtl nieuws

op 12 oktober 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vanmorgen voor het naar school gaan het RTL nieuws aan het kijken. Toen het nieuws naar voor kwam over de horrorclown kwam eerst de foto naar voor van de clown. Mijn dochter zat naast me te ontbijten en schrok zichtbaar van de foto. Dit is uiteraard te begrijpen want mensen moeten weten waar het over gaat. Maar de beelden die daarna getoond werden vond ik heel ver gaan. En mijn dochter ook. Ze verslikte zich zowat in haar boterham en begon te huilen. Had hier van te voren geen waarschuwing over gegeven kunnen worden. Ik bedoel, het is natuurlijk een tijd dat kinderen voor de televisie zitten zo in de ochtend. Mijn dochter heeft het nog over “de enge clown”.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er een waarschuwing wordt gegeven bij schokkende beelden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angelaab1