Klacht: Home alone 2 onder broek door hard van Nederland

op 26 december 2017 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het niet kunnen dat home alone 2 opeens woord onderbroken door hard van Nederland. Home alone 2 is een kinder film en dan komt hard van Nederland ik weet niet of julie het beseffen maar niet alle mensen kunnen tegen het nieuws wat ze laten zien want alle kinderen bij mij thuis kunnen nu niet slapen IK HOOP DAT JULIE DIT NOOIT MEER ZULLEN DOEN

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat dit niet meer zal gebeuren en dat we de volgende keer weer gewoon een film kunnen kijken zonder onderbroken te worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Havanabk1