Klacht: het wegvallen van beelden alleen streams met koeien

op 26 augustus 2016 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb netjes iedere maand betaald om Utopia te kijken maar wat mij zeer tegen de borst stuit is dat er meer streamlocks komen van de koeien en dat dag in dag uit en steeds vaker meer dan een uur. Ik ben zo boos omdat we niet krijgen wat ze beloofd hebben maar nog erger dat Utopia totaal niet reageert op klachten.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als alles loopt zoals beloofd is en waar wij voor betalen en dat is 24 uur Utopia kijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vlinder41