Klacht: Het weer

op 04 oktober 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eelke keer dat ik op het weer bericht kijkt ,staat ALLE HOOFDSTEDEN op Europa ,BEHALVE DENEMARKEN KOPENHAGEN ,dat vind ik HEEL RAAR of bestaan KOPENHAGEN NIET via die Nederlandse weerbericthen EUROPA Ecth SLECTH van RTL4 en het is jaaren zo geweest ,tenzij ik meedere keer en klacht heb ingedient….SLECTH SLECTH of zo ik doorgreeven van hetDeense weerbericht dat Amsterdam ook NIET bestaat net als jullie doen WAKKER WORDEN RTL 4…..en nog vele meerdere mensn vinden het RAAR……

Gewenste Oplossing:

Als ik op het weerkaart KOPENHAGEN kan ZIEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karen ostergard