Klacht: het smaakt naar schoonmaakmiddel

op 14 mei 2017 over Haribo in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een zak haribo dragibus soft gehaald en bijna elke snoepje smaakt naar schoonmaakmiddel of heeft de nasmaak van schoonmaakmiddel. Dit vind ik erg gevaarlijk. En tevens onsmakelijk. Ik hoop dit hiermee wat wordt gedaan. Ik vind haribo snoep erg lekker daarom vind ik het jammer dat deze naar schoonmaakmiddel smaakt. Ik wil best de snoep naar jullie mailen.
De code op de verpakking is: L361-08817-0183786-3807, THT 06/2018
Ik heb het gehaald bij de jumbo in lelystad.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik mijn geld terug en dat die zakken worden nagekeken. Tevens hoop ik dat het niet meer gebeurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Haribo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Haribo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danilla.B