Klacht: Het roer om. Het is een supr serie. leuk gezellig

op 28 februari 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is te gek voor woorden dat jullie zomaar even midden in de serie er mee stoppen. Zijn jullie helemaal van de pot gerukt. Dit gaat werkelijk helemaal nergens over. Series/programma’s die jullie er van af zouden moeten gooien blijven mij en andere maar irriteren. En dan hebben jullie eindelijk iets leuks. Stoppen jullie. Ik voel mij als kijker niet serieus genomen door RTL4 Weet je wat misschien een goed idee….. STOP HELEMAAL MET RTL4

Gewenste Oplossing:

Deze gezellig leuke relaxed serie moet heel erg snel weer terug komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.Feld