Klacht: Hart van Nederland door een familie film!!!

op 26 december 2017 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit samen met mijn gezin de film home alone 2 te kijken. Ten eerste is het al irritant dat er om de 15 minuten reclame komt. En dan komt er ook nog 22:30 hart van nederland door heen. En pas om 23:05 gaat home alone veder. Dan moeten mijn kinderen allang naar bed!GA NOOIT MEER EEN FILM KIJKEN BIJ SBS6. VERSCHRIKKELELIJK

Gewenste Oplossing:

Als dit opgelost wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willempje4