Klacht: Harry Potter en shownieuws

op 16 februari 2018 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het heel vervelend dat er shownieuws en hart van Nederland tussen Harry Potter moeten komen. Ik kijk de film Harry Potter en niet hart van Nederland en shownieuws. Ook kan niet iedereen zo laat na shownieuws en hart van Nederland nog tot half 1 Harry Potter kijken. Alleen reclames tussen door is genoeg.

Gewenste Oplossing:

Als er geen hart van Nederland en Shownieuws meer door Harry Potter heen komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door aaanonieemmm123