Klacht: Harde muziek

op 11 oktober 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stoor me erg als ik GTS zit te kijken dat er dan ineens keiharde muziek tussen door komt. Waarom moet dat? Het valt me steeds meer op ook bij andere programma\’s. Ik ervaar het als erg storend. De muziek overheerst vaak en dat is jammer en erg storend. Ik hoop dat jullie hier iets mee doen. Ook als de reclame er tussen door komt harde muziek……..

Gewenste Oplossing:

De muziek aanpassen of niet? Of de muziek er uit laten. Of rustige zachte muziek.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerda Stokvis