Klacht: Hard stuk plastic in zakje heldere kippensoep

op 14 oktober 2016 over Knorr in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag was ik kippensoep aan het maken. Helaas trof ik een hard rood stuk plastic aan toen ik de kruiden in de pan gooide. Helaas heb ik de hele pan soep weg moeten gooien. Dit kan toch niet!

Gewenste Oplossing:

Dit is mij al eerder gebeurd, toen bleek het een stuk van het zeil te zijn van de zak waar kruiden in worden vervoerd... nu het mij een tweede x gebeurd vind ik onacceptabel. Zo raak ik mijn vertrouwen wel kwijt. Ik zou tevreden zijn als mijn vertrouwen weer terug is. En ik minimaal een vergoeding krijg voor het pakje soep. Indien nodig kan ik het stuk plastic opsturen. Wellicht is het een productiefout en hebben meer mensen er last van.

Alle klachten die gemeld zijn door SUanme3007@hotmail.com