Klacht: halve liters Heiniken

op 17 januari 2014 over supercoop in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik doe elke zaterdag mijn boodschappen bij Supercoop Nijverdal .De laatste tijd staan er geen halve liters heiniken meer ,ik heb er een paar keer om gevraagd in het begin ging het goed maar de laatste tijd is het goed mis het is iedere keer weer uitverkocht maar laatst stond er een krat met vier flesjes en die heeft er ruim 4weken gestaan zonder dat het aangevuld werd.Nu ben ik genootzaakt mijn boodschappen ergens anders te halen,Wat ik erg jammer vind.

Gewenste Oplossing:

elke week worden er kratten bier aangevuld waarom dan geen halve liters

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supercoop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar supercoop over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supercoop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door halveliters