Klacht: grote hoeveelheid dagelijkse spam van Mooie prijzen

op 23 maart 2013 over mooieprijzen.nl in de categorie Spam

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al zeker een jaartje ontvang ik dagelijks een flinke hoeveelheid ongewenste spam in mijn mail-box. Gelet op mijn leeftijd en persoonlijke situatie ben ik niet meer geintereseerd in mooie prijzen-aanbiedingen. Die spams moeten dus stoppen. Zij blijken onbenaderbaar met mijn verzoek om te stoppen met die mails.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er geen ongewenste mails c.q. spams meer in mijn mail-box komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over mooieprijzen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over mooieprijzen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rotterdam3011BT