Klacht: grof vuil

op 11 september 2016 over Gemeente Almere in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon aan de Bankierbaan 52 in Almere Stad. Naast de flat is een doorgang voor bewoners van de Schutterstraat en voor de bevoorrading van de Turkse bakker. In deze doorgang is het een enorme rotzooi. Er liggen oude banden, kapotte fietsen, pallets e.d. Ik heb de woningbouwvereniging hierover gebeld en die melden, dat dit een zaak is voor de gemeente Almere. Toen de dienst gecontacteerd die hiermee belast is. Tot nu toe is er niets gebeurd. Het stoort mij, ons enorm.

Gewenste Oplossing:

In de regisseurgarage is een tijd geleden een nieuwe ingang gemaakt omdat er voorheen een soort snackbar zat. Keurig is het geworden. Wat mij echter bevreemdt is dat er sindsdien nog steeds het reclamebord ligt van de snackbar. Is het echt zoveel moeite dit weg te halen? Allemaal nalatig .
Ik zou tevreden zijn indien deze klachten gehonoreerd zouden worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente Almere

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente Almere nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kater1bram