Klacht: Groen voorziening Veluwedreef

op 25 september 2016 over Gemeente Almere in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is achter mijn huis gesnoeid en daar ben ik niet blij me.Het ziet er niet uit en ook het geluid van de Veluwe dreef is vele malen erger geworden zins de snoei.Ik vind dit echt van geen stijl. De gemeente wil een mooie wijk met mooi groen maar niet bij ons.( ja ook kinderen spellen op de dijk en dan liggen er stenen en hout denk dat dit toch ook opgeruimd moet worden door de gemeente) Dan zijn er nog struiken die ver over het gras gaan daardoor kunnen we geen gebruik maken van het gras.Ik heb foto,s bij gevoegd. foto 1 en 2 zijn van de overkant de mensen met veel geld. 3 en 4 zijn van ons de arbeiders.We wachten het antwoord weer af anders zijn we weer blij met SB6…….Lex Drost

Gewenste Oplossing:

Als alles weer groen is en een geluidswal vormt..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente Almere

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente Almere nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lex drost