Klacht: graag geld terug

op 14 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb een reservering gemaakt bij via vakantieveiling voor het rijden in een lamborghini bij traffic control. Als kado voor mijn vader. Vrij gevraagd, en als kado voor mijn vader ook naar zijn werk gebeld om voor hem vrij te vragen. Vlak voor tijdeen mailtje gekregen dat ik een nieuwe reservering moet maken op een andere locatie omdat er onderdelen stuk zijn… dagje weg kon niet door gaan. Want toen ik een nieuwe reservering wilde maken bleek dat de site niet beschikbaar is en ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Ik wil heel graag een reactie, en graag zo snel mogelijk het geld terug !!!!

Gewenste Oplossing:

Geld wat ik betaald heb voor deze reservering terug ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Julia009