Klacht: Gft container niet geleegt

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn bak is niet geleegt omdat er alleen huisvuil in moet maar er zit alleen huisvuil in dus mij. Vraag is willen jullie hem nog legen voor mij is elke x wel lekker als mijn bak niet word geleegt terwijl andere mensen andere dingen ingooien mvg à.westerveld Klaas keurisstraat 16 1761cl annapaulowna mij. Bak staat aan de je verwijkstraat

Gewenste Oplossing:

Pas als me bak geleegt is het is niet wens mij schuld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Huisvuilcentrale (HVC)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Huisvuilcentrale (HVC) in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Angeliquejamey