Klacht: Gezinsvoogd doet niks

op 13 augustus 2017 over Bureau Jeugdzorg in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een voogd en die doet helemaal niks , hij laat niks van zich laat horen. Hij hoort optijd ouders te bellen en of mijn begeleiding maar dat doet die niet , en elke keer heeft die wel een excuus voor wat zijn rede is om niks te laten horen , wat best zorgwekkend is in mijn situatie , de politie heeft ook genoeg vragen en dan is meneer nooit te bereiken , en als laatste wat die vermeld is dat hij op vakantie is en ik maar naar het kantoor moet bellen voor verdere hulp terwijl hij dat hoort te regelen wat maar nooit gebeurd

Gewenste Oplossing:

Als die wat gaat regelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bureau Jeugdzorg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bureau Jeugdzorg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cheyenne Ilmer