Klacht: gezakt met een wazige reden!!

op 23 juni 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon is gisteren opgegaan voor de derde keer (praktisch examen). 2 keer daarvoor goede redenen gehad en gezakt!! geen probleem! de derde keer gaat ie op en zegt de rijexaminator hij had goed gereden maar was niet constant genoeg????? dus hij rijdt goed maar geen rijbewijs!!! ik vind dit gewoon geldklopperij, je moet toch rijervaring opdoen als je je rijbewijs hebt??? olf zie ik dat verkeerd?

Gewenste Oplossing:

als je goed rijd, ben je toch gewoon geslaagd!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Remon1959