Klacht: Gezakt bij rijexamen

op 11 mei 2017 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goeiedag met lorenzo nieuwenhuysen
Hierbij wil ik graag een klacht indienen
Ik heb op 11-05-17 afgereden op het cbr in Utrecht bij meneer breihuijs
Het hele examen ging het goed
Er waren 2 punten op een dubbel strook rotonde remde er een auto waardoor ik naar de rechterbaan moest dat is punt 1 voor me eigen veligheid
En punt 2 ik heb richting rijnsweerd me examen gereden en alles ging goed en bij de splitsing word er pas aangegeven borden rijnsweerd en dat zag ik te laat waardoor de examinator zei dat ik rechts af moest slaan , Ik heb hier nog nooit gereden omdat dit normaal ook geen examen route’s zijn dit zijn 2 punten waarop ik gezakt ben , mijn vraag is waarom? Terwijl het de hele examen goed ging ben gezakt om gevaarherkenning en voor de rest niet ik wilde hier meer informatie over hebben omdat ik het hier niet mee eens ben M.V.G Lorenzo Nieuwenhuysen

Gewenste Oplossing:

Als er eerlijkheid op tafel neerleggen, en geen
Vooroordeel en gwn mensen eerlijk laten slagen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimmie11786