Klacht: gewond kind melding niet adequaat opgevangen

op 06 oktober 2016 over 112 alarmcentrale in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik meld, dat ik een erg gewond kind op straat vind en of een ambulance kan komen. Ik vertel waar het is, zo goed mogelijk wat voor wond ik zie (vanaf knie tot scheenbeen open). Wordt er gezegd, doe er een doek om en ga naar de artsenpost. Of je zomaar een kind kan oppakken en van heerhugowaard naar alkmaar artsenpost kan brengen. Ik voelde me zo getergd, dat ik zelfs de verbinding brak en iemand anders nog eens liet bellen.

Gewenste Oplossing:

ik had verwacht, dat op zijn minst een motorarts of geneeskundige gestuurd zou worden om te zien wat te doen. Dat ik daarbij ondertussen nog instrukties krijg, dat vind ik dan goed.
Maar zo ging dat niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 112 alarmcentrale

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 112 alarmcentrale nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door paulhalsema