Klacht: Geur is anders, niet lekker

op 07 september 2015 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het ontzettend jammer dat Ariel de geur van de waspoeder voor de witte was heeft aangepast. Ik gebruik al bijna 20 jaar Ariel maar vind de nieuwe geur afschuwelijk waardoor ik ben overgestapt naar Persil, nadeel hieraan is dat de kleding niet goed schoon wordt en ook geen geweldige geur heeft.
Hoop dat Ariel de klachten serieus neemt en terug komt met de oude vertrouwde geur!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden indien Ariel terug komt met de oude vertrouwde geur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Minxje