Klacht: Gestoorde incasso bureau

Elllllssd op 17 februari 2021 over IncassoPartners Nederland in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb meerdere dossiers openstaan ik heb een regeling getroffen online maar toch word ik telkens lastig gevallen.. heb ook meerdere mails verzonden ookal zijn er meerdere dossiers ik kan ze niet allemaal tegelijk betalen heb amper een baan noch inkomen .. ik heb 1 betaling gedaan en derest volgt maandelijks meer kan ik niet doen..

Gewenste Oplossing:

Een emailtje terug om er samen uit tekomen ik krijg alleen maar emails van bedragen die openstaan en word er een beetje gek van!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar IncassoPartners Nederland over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Elllllssd