Klacht: Geluid veel te hard.

op 15 augustus 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het programma van. Mijn man is een klusser en ook syndroom. Vind ik heel mooi, maar erger mij aan de harde muziek. Daar ik ook slecht hoorrend ben. Kan er geen ondertiteling bij komen. Dan zal ik heel blij zijn, + nog veel meer mensen. IK HOOP DAT MIJN WENS IN VERVULLING GAAT KOMEN!!!!!!! Mijn dank

Gewenste Oplossing:

Voor de andere programma's ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ja de boer